Ollander vermoord op buureiland Cebu.

Discussie in 'Filippijnen' gestart door hovenier, 12 jul 2014.

 1. hovenier

  hovenier New Member

  Lid geworden:
  2 sep 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hollander doodgestoken op de Filipijnen

  WEESP Een 51-jarige inwoner van Weesp, Robert Mons, is vorige week in de Filipijnse stad Bacolod om het leven gebracht.

  Dat meldt de Telegraaf. De man, die een huis op de Filipijnen had, is door negen messteken om het leven gekomen. Aanleiding voor de steekpartij zou een beëindigde relatie met een Filipijnse vrouw zijn.

  De ex van de man kon zijn beslissing niet verkroppen en schakelde een huurmoordenaar in. Mons werd door de huurmoordenaar in zijn hoofd, buik en borst gestoken. Hij overleed in het ziekenhuis. Ook een andere Nederlander, van wie de identiteit niet bekend is, werd in zijn gezicht gestoken.

  Een bekende van het slachtoffer, Erik Al, vertelt de krant dat het Filipijnse ziekenhuis belde met de boodschap dat er tweeduizend euro moest worden overgemaakt voor zijn behandeling. Toen dat bedrag was verzameld, belde het ziekenhuis met de mededeling dat Mons was overleden.

  Al probeerde onmiddellijk te regelen dat het stoffelijk overschot van Mons naar Nederland zou worden gebracht. Dat was echter niet mogelijk omdat het lichaam niet in de koelcel, maar ernaast had gelegen. Door de extreme warmte op de Filipijnen moest het lichaam de volgende dag worden gecremeerd. De urn met zijn as wordt binnenkort naar Nederland vervoerd.

  Buitenlandse Zaken is nog niet officieel op de hoogte, maar bevestigt tegenover de Telegraaf wel dat er iets met een Nederlander op de Filipijnen is gebeurd. De Filipijnse politie heeft nog geen verdachten aangehouden
   
 2. vliegende hollander

  vliegende hollander New Member

  Lid geworden:
  1 mei 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Nou dan was hij niet de enige, in oslob Cebu hebben ze een Nederlander met 50 hamerslagen om het leven gebracht in een backpackershostel, naar verluid omdat hij de pincode van zijn kredietkaart niet snel genoeg wilde vertellen aan omario overvaller. zijn lichaam werd ruw naar buiten gesmeten en pas de volgende ochtend gevonden, hij was ook niet meer te repatriëren want hij was vrijwel helemaal opgegeten door (straat)honden!
   

Deel Deze Pagina