Koninginnedag in Rio!

Discussie in 'Rio de Janeiro' gestart door paulien morsch, 31 mrt 2010.

 1. paulien morsch

  paulien morsch New Member

  Lid geworden:
  31 mrt 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Oi Rio reiziger!

  Ben je tijdens de befaamde Nederlandse Koninginnedag in Rio, dan hoef je niets van het feest te missen!

  Wij bieden je namelijk de gelegenheid om deze feestdag in een uitzonderlijk originele en inspirirende omgeving te vieren. In Comunidade de Maré is op 30 april de gezelligste Koninginnedag viering van de stad. In samenwerking met CEASM – een maatschappelijke instelling in Mare – en de plaatselijke gemeenschap zal op deze Hollandse feestdag twee culturen met elkaar samensmelten.

  Niet alleen zal je op deze dag veel van de Hollandse gebuiken rond Konginnedag terug vinden, ook heb je de gelegenheid je te verdiepen in de historie en actualiteit van de favela´s in de wijk Mare, die stiekem nog best wat Hollandse invloeden heeft gehad! Bezoek het museum, zie hoe organisaties proberen de dogma´s rond favela´s te verbeteren en praat met locals zoveel als je kan. Een unieke mogelijkheid.

  Neem eens kijkje op deze site voor een indruk: http://www.museudamare.org.br/joomla/

  Voor een kleine vergoeding ontvang je vervoer van en naar de locatie, een natje en een droogje en toegang tot het museum.

  Heb jij ook zin om weer eens wat anders te horen dan samba muziek? Trek dan je meest Hollandse outfit aan en kom ons bezoeken op 30 april!!

  Neem dan contact op via koninginnedaginrio@hotmail.com

  Oan't moarn!!
   

Deel Deze Pagina