Ervaringen met tipica-reizen en reizen in juli - augustus

Discussie in 'Argentinië' gestart door minibelgium, 14 nov 2008.

 1. Frank en Mei Lan

  Frank en Mei Lan New Member

  Lid geworden:
  13 dec 2010
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  In oktober hebben wij met Típica Reizen een prachtige individuele reis gemaakt in Noordwest (Salta/Jujuy e.o), Noordoost (Iguazu), Zuid (El Calafate) en Buenos Aires uiteraard. Ik kan me aansluiten bij veel schrijvers hiervoor: Típica biedt hele goede reizen aan voor een redelijke prijs. Je komt niet alleen op de gebaande paden, maar maakt ook heel wat mee van het *echte* Argentinië. De accomodaties zijn allemaal heel bijzonder (van leuke kleine boetique-hotels tot wijnresort), en ons eigen verzoek om op een estancia te verblijven werd ook goed geregeld door Jack. De excursies zijn (daar waar mogelijk) echt persoonlijk. Zo zullen we de vaartocht door de Tigre-delta, met privéboot en privérestaurant niet snel vergeten.

  Kortom: een echte aanrader als je Argentinië echt wilt meemaken!
   
 2. Bonsi

  Bonsi New Member

  Lid geworden:
  29 aug 2011
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Helemaal met Frank en Mei Lan
  eens, ook wij hebben in januari/februari j.l. een rondreis gemaakt door Argentinië geregeld via Tipica.
  Omdat zij niet zijn aangesloten bij ANVR en SGR hadden we in het begin wat twijfels maar we kregen per kerende e-mail steeds reactie en het vertrouwen was er al snel.
  Nadat we onze wensen hadden opgegeven is er een prachtige individuele rondreis uitgekomen, we hebben ons nergens zorgen over gemaakt en konden met volle teugen genieten van dit mooie land. Alles wat we met Tipica (met name Jack Bol) hadden afgesproken was er is was voor ons georganiseerd exact zoals was besproken en omschreven op de vouchers. Bij Tipica staat service hoog in het vaandel en ze komen hun afspraken na waar krijg je dit nog tegenwoordig .....?
  Mochten we ooit nog teruggaan naar Argentinië dan doen we dit zeker met Tipica.
   
 3. Maaike

  Maaike New Member

  Lid geworden:
  3 nov 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  fOok wij hebben met ons tweetjes een individuele rondreis van 4 weken in okt/nov 2011 met Tipica Reizen gemaakt. Geen enkele spijt. Ik kan ook niet anders zeggen dan alleem maar lof!!
  Door de jaren heen hebben wij wereldwijd al heel wat reizen gemaakt zowel op eigen gelegenheid, groepsreizen en individuele rondreizen bij een organisatie. We hebben dus aardig wat vergelijkingsmateriaal.
  We kunnen niet anders zeggen dan dat we met Jack van Tipica Reizen de hoofdprijs hadden voor wat betreft de gehele organisatie in al zijn facetten. Hij met stip op nr 1 gekomen bij ons.
  Hoe we alles hebben ervaren is moeilijk in het kort hier allemaal te noteren. Voor een indruk van deze reis kun je op onze niet comm. website www.bjusterbaarlik.nl kijken. Hier staan de ervaringen in de vorm van een reis-/routeverslag, veel foto's (868 st.) en een tiplijst op alf. volgorde.

  p.s.
  De foto's zijn niet allemaal hoogstandjes, maar alles bij elkaar geeft het een goed beeld wat datgene wat wij hebben ervaren, gezien en gedaan.
   
 4. Wyb

  Wyb New Member

  Lid geworden:
  16 dec 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Mijn vriendin en ik hebben met behulp van Tipica/Jack een geweldige reis van 3 weken door Argentinië gemaakt.
  Tipica staat van voorbereiding tot en met de vakantie voor je klaar. Vooraf heeft hij meegedacht in het logisch in elkaar zetten van de vakantie. Ervoor en tijdens heeft hij ons tips gegeven voor mooie plekjes.
  Hou je van een persoonlijke benadering en goede service, dan zit je bij Tipica goed. Het voordeel van Tipica is dat je gebruik maakt van een Nederlander die in Argentinië woont en die de mooiste plekjes voor een redelijke prijs voor je regelt. Een ander voordeel is dat bij een tegenslag, je Jack ter plekke kan benaderen en dat hij de noodzakelijke aanpassingen voor jou regelt.
   
 5. Ronnyb

  Ronnyb New Member

  Lid geworden:
  26 dec 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Wij hebben in november een rondreis gemaakt in Argentinie (BA, El Calafate, Ushuaia en Igacu). We waren zeer tevreden over de reis en hebben leuke ervaringen opgedaan. Tipica stond steeds ter beschikking. Zelfs wanneer er een staking was en onze vlucht verzet moest worden werd dit vlot opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar !
   
 6. sabinejoos

  sabinejoos New Member

  Lid geworden:
  21 jan 2013
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Eind 2012 zijn wij met Típica naar Argentinië geweest. Wij kozen voor de pakketformule, waarbij we op eigen houtje konden reizen maar waar het verblijf, vervoer tussen de verschillende plaatsen, transfers, autoverhuur, etc werden geregeld door Típica.
  Vanaf de prille voorbereiding werden we ondersteund door Jack die ons hielp met het vinden van de perfecte formule en bijna onmiddellijk antwoordde op onze vragen. Tijdens de reis paste alles perfect in elkaar. Vluchten, transfers, execursies.... Alles was heel goed op elkaar afgestemd. Típica was steeds bereikbaar in geval van nood, wat toch een geruststelling is als je maar met z'n tweetjes bent. Bij ons was er een vlucht van uur veranderd. Dat kan gebeuren natuurlijk en aan feit zelf kan Típica niks doen, maar na een telefoontje werd direct de transfer op de luchthaven van bestemming verwittigd. Bij latere aankomst stond de transfer mooi te wachten en werden we naar het hotel gebracht.Geen probleem dus!
  Wij hebben enorm genoten van onze vakantie en van de super service!
   

Deel Deze Pagina