Eeerste maal Oostenrijk

Discussie in 'Oostenrijk' gestart door vermeulen, 4 apr 2008.

 1. vermeulen

  vermeulen New Member

  Lid geworden:
  4 apr 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo,na menige malen vakantie genoten te hebben in Duitsland,zouden wij met ons gezin(twéé volw.twéé kinderen 13j,16j)voor de eerste maal onze vakantie dit jaar willen doorbrengen in Oostenrijk.Nu omdat het onze eerste keer zal zijn dat wij in Oostenrijk te gast zullen zijn zouden we niet héél ver in Oostenrijk willen rijden,persoonlijk rij ik niet graag héél ver met de auto dus zoeken wij een vakantieplek met hotel dicht tegen de Duitse grens(wij zij afkomstig uit St-Niklaas Belgié).En het zou een vakantieplek moeten zij met verscheidene bezingswaardigheden(stad,pretpark....enz)wat echte wandelaars zijn wij niet.
  Dus zoeken een ideale niet al te verre vakantie plek in Oostenrijk BV:Tirol.
  Alvast bedankt voor u reacties
   
 2. Nonnie

  Nonnie New Member

  Lid geworden:
  12 jun 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Naar Oostenrijk op vakantie willen en geen echte wandelaars zijn? Voor de grotere steden moet je toch iets verder richting Innsbruck, Salzburg of Kitzbuhel.
   
 3. info@villacaroline.at

  Lid geworden:
  25 jul 2008
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Een wat late reactie, maar mogelijk toch nog bruikbaar. Misschien is Seefeld, net over de Duitse grens in Tirol en vlak bij Innsbruck, iets?!
  Genoeg bezienswaardigheden, dierentuin met lokale diersoorten, fietsmogelijkheden, kindervertier, prachtige natuur, etc.
  Zelf runnen wij mooie nieuwe appartementen van Villa Caroline (www.villacaroline.at), maar er zijn ook andere overnachtingsmogelijkheden te vinden op de website van Seefeld (en omgeving: www.seefeld.com).
  Fijne vakantie in Oostenrijk gewenst!
  Karen
   

Deel Deze Pagina