Dringend extra vrijwilligers gezocht in Cambodja!! (low-budget)

Discussie in 'Cambodja' gestart door Stichting Cambodia-Dutch, 31 okt 2009.

 1. Stichting Cambodia-Dutch

  Lid geworden:
  31 okt 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Lijkt het je een leuke uitdaging om op het Cambodjaanse platteland te wonen en Engelse les te geven? Neem dan eens een kijkje op www.cambodia-dutch.org Wij zijn namelijk dringend op zoek naar extra vrijwilligers!

  Kosten? Je betaald een vrijwilligersbijdrage van slechts $15,- per dag. Dit is inclusief je verblijf in het vrijwilligershuis en eten en drinken.

  Ook kunnen we je hulp desgewenst op allerlei andere manieren gebruiken. Denk aan medisch gebied (in het voorjaar van 2010 openen we een healthcare op het platteland), maar ook handige handen zijn welkom!

  Op het platteland in de provincie Siem Reap is onze organisatie al een aantal jaren bezig en je ziet de commune opbloeien, alhoewel er nog steeds veel armoede, honger, slecht/geen water en ziektes heersen.

  Op het platteland van de provincie Takeo, een erg droge en arme streek, zijn we momenteel bezig met het opstarten van educatie. Hierbij is alle hulp welkom!

  Lijkt het je leuk om met de locale Cambodjaanse bevoling kennis te maken en basic te leven in een Khmer-hut, neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op via volunteers@cambodia-dutch.org
   
 2. dafna_joanna@yahoo.com

  Lid geworden:
  16 nov 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  ik ben er net geweest!geweldige ervaring en goede organisatie!
   

Deel Deze Pagina