Don't go with Travel trend!

Discussie in 'Verenigde Staten' gestart door f.h.j.hensgens, 22 feb 2009.

 1. f.h.j.hensgens

  f.h.j.hensgens New Member

  Lid geworden:
  22 feb 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Kuoni, Holland International en Jan Doets zijn uitstekende bureaus voor Amerika reizen (afgelopen 4 jaar 3 reizen gemaakt door VS met rondreis westen - San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon, Highway 1, natuurparken - als hoogtepunt).

  Amerika is fantastisch land voor auto (goedkope motels als Motel6) of campervakantie, maar boek vooral niet bij TravelTrend. Wat een profiteurs zijn dat!

  Klacht:
  Onderdeel van deze reis (van organisatie Traveltrend) was twee dagen naar het prachtige natuurpark Yellowstone met overnachting in het erg leuke stadje Jackson – staat Wyoming (op twee uur rijden van Yellowstone). In plaats van twee overnachtingen in deze leuke plaats (zoals beschreven in de reisomschrijving), werden voor ons twee hotelovernachtingen in een matig hotel in het troosteloze dorpje Driggs (in de staat Idaho) geboekt. Het hotel viel erg tegen, maar wat nog erger was dat wij nu maar liefst drie uur moesten rijden naar Yellowstone en we ’s avonds in onze hotelkamer moesten blijven (immers uur in donker rijden is geen pretje) ipv genieten van het bruisende Jackson.

  Het was voor ons extra teleurstellend om bij een bezoek aan Jackson begin avond diverse borden “Vacancy” te zien bij de sfeervolle motels en hotels. Ondanks de prachtige reis waren de overnachtingen in Driggs Idaho ipv het in de reisfolders vermelde Jackson Wyoming een smetje op deze prijzige reis. Wij stellen Travel Trend als reisorganisatie dan ook hiervoor verantwoordelijk.

  Reactie Travel Trend:
  Jammer voor jullie, maar 3 dagen voor de start van reis had je kunnen lezen dat de overnachting in Driggs is. Dan had je de klacht vooraf moeten indienen. We hopen je volgend jaar weer als klant te mogen begroeten.


  Travel Trend zet je dus zonder pardon is een ver weg gelegen hotel (anders dan in de reisomschrijving) omdat zij extra winst kunnen maken ten koste van de klant.

  Whatever you do, going to USA with Travel Trend, I say NO!
   

Deel Deze Pagina