1 jaar werken in Zuid Afrika

Discussie in 'Zuid Afrika' gestart door robertveenstra, 18 jan 2007.

 1. josetj

  josetj New Member

  Lid geworden:
  5 jan 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Het lijkt mij een uitdaging om in Zuid-afrika een paar maanden te helpen met het organiseren van WK 2010. Maar vind hier helaas weinig informatie over, kan iemand mij hierbij helpen. Het liefste een baan in de toeristische/hotelbranche!
   
 2. Erin Rietvelt

  Erin Rietvelt New Member

  Lid geworden:
  10 jan 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo ik ben een 19-jarige student en hou erg van aventuren en wil graag veel leren afrika spreek mij heel erg aan ik zit nu in mijn laatste jaar van sport en bewegen en zou echt super graag mijn afstudeer project in afrika willen doen ik zou graag sport activiteiten willen geven aan de kinderen en aan ouderen of evenementen organiseren voor de mensen daar ik wil zo graag iets betekenen en leren ben afgelopen zomer in amerika geweest om les te geven op een summercamp en zou dit jaar super graag in Afrika willen zijn en helpen.
  Heeft iemand ideeen of weet iemand wat voor mij?
  Laat het me dan alsjeblieft weten!
  emailadres: rietvelt_erin@hotmail.com
   
 3. Nick van de koppel

  Nick van de koppel New Member

  Lid geworden:
  20 jan 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  goeidedag ik ben nick 22 jaar..
  ik ben al een tijdje op zoek naar een baan in afrika, heb nog geen evaring ,maar ik ben voor alles in noem me maar een oorzetter :) ....
  het mooiste zal zijn om een baan te hebben met wilde dieren liefst katachtigen ..
  ik weet niet of iemand me daar bij kan helpen ..
  hierbij me e-mail .
  Mister_spawn_1986@hotmail.com
  alvst bedankt voor de reacties .......
   
 4. marijekleene

  marijekleene New Member

  Lid geworden:
  1 feb 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik kom net terug uit zuid-afrika, een maandje vrijwilligerswerk ik een township op verschillende scholen. klussen, lessen aan kinderen en lessen aan leraren op de pc. Terug in NL blijft het gevoel aan mij knagen dat ik iets voor de mensen daar wil doen! Ik wil dan ook graag terug en zoek werk tegen in ieder geval kost en inwoning. Via organisaties is het onbetaalbaar. Wie kan mij helpen met het vinden van een baan? hoor graag van jullie.

  alvast bedankt
  marijekleene@hotmail.com
   
 5. vdvtanja

  vdvtanja New Member

  Lid geworden:
  27 nov 2007
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo,

  Duikinstuctuur zoekt een tofe job,voor3,6 a 9 maanden,ik heb een lange in Kenia verbleven en nu is het tijd voor een ander land te ontdekken,groeten Pascal

  vdvtanja@hotmail.com
   
 6. stephanieover

  stephanieover New Member

  Lid geworden:
  26 feb 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  hey iedereen, ik wil graag in juli naar kaapstad om voor mij afstudeerstage.. wil het liefst niet alleen dus zou het leuk vinden om met een reisgenootje te gaan..
  hoop iets van iemand te horen die dit ook leuk lijkt..
  kus stephanie
   
 7. R van der Vliet - Boogaard

  Lid geworden:
  28 mrt 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Golf -teaching professional gespecialiseerd in o.a. golffitness,clubfitting, swinganalyse, biomechanica en organisatie van seminairs/clinic's. Hiernaast ook ruime ervaring op gebied van fotografie en ICT.
  Zoekt een uitdagende werkplek in Zuid Afrika.
   
 8. Ries Hadderingh

  Ries Hadderingh New Member

  Lid geworden:
  5 apr 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi,

  Mijn naam is Richard Hadderingh, 35 jaar, HBO opgeleid op het gebied van HRM/P&O en ik heb besloten dat ik minimaal een half jaar tot een jaar weer naar afrika wil. Ditmaal om er te gaan werken i.p.v. te reizen.

  Ik ben behoorlijk all-round en heb bijv. ook gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige, telecom-verkoper, administratief medewerker, etc..

  Ik zoek gewoon een leuke baan waarin ik mijn communicatieve talenten kwijt kan en met andere mensen/culturen in aanraking kom. Gewoon heerlijk om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.

  groeten Ries

   
 9. Ries Hadderingh

  Ries Hadderingh New Member

  Lid geworden:
  5 apr 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  ps. Sorry, maar ik ben in de vorige post mijn emailadres vergeten. Het adres is richardhadderingh@hotmail.com

  nogmaals groeten Ries
   
 10. autin

  autin New Member

  Lid geworden:
  13 apr 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  hallo,

  ik ben een jongen van 13 jaar en ik heb de film 'blood diamond' gezien.Toen ik had gezien hoe die kinderen en mensen er leven,Zou ik graag die mensen willen helpen. Ik weet dat ik nog jong ben maar ik wil die mensen daar echt helpen
   
 11. Sjoerd Overboom

  Sjoerd Overboom New Member

  Lid geworden:
  28 apr 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo,

  Mijn naam is Sjoerd Overboom, ik ben 27 jaar oud. Ik ben vorig jaar afgestudeerd in HRM en na enige tijd rondgereisd te hebben en uitzendwerk gedaan te hebben heb ik besloten dat ik in Afrika wil werken.
  Het liefst wil ik aan de slag in de richting van mijn studie, maar andere opties zijn altijd bespreekbaar, vooral als er een goede dosis uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheid in zit!

  Groet,

  Sjoerd Overboom
   
 12. Sjoerd Overboom

  Sjoerd Overboom New Member

  Lid geworden:
  28 apr 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Mijn email:

  SjoerdboomG@hotmail.com
   
 13. Roelinka

  Roelinka New Member

  Lid geworden:
  12 mei 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi Hoi,

  Ik ben een meisje van 18 jaar. Ik doe nu de opleiding Pedagogische werker. Ik moet nog twee jaar voordat ik mijn diploma heb, maar ik loop al tijden met het idee in mijn hoofd dat ik naar Afrika wil voor een tijdje om daar met kinderen te gaan werken. Ik wil echt iets goeds gedaan hebben in mijn leven waar ik trots op ben. Een echt ervaring op doen en die kinderen helpen lijkt me gewoon super!! Kan iemand mij wat informatie geven, want ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen.

  Groetjes Roelinka

   
 14. Roelinka

  Roelinka New Member

  Lid geworden:
  12 mei 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi Hoi,

  Ik ben een meisje van 18 jaar. Ik doe nu de opleiding Pedagogische werker. Dat is een opleiding die is gericht op kinderen van 0-18 jaar. Ik moet nog 2 jaar voordat ik mijn diploma heb, maar ik loop al heel lang in me hoofd met het idee dat ik naar Afrika wil voor een jaar. Ik wil in me leven een bijzondere ervaring hebben meegemaakt. Ik wil daar kinderen helpen, ik wil iets voor ze kunnen betekenen. Ik weet alleen niet zo goed waar ik moet beginnen en hoe dat allemaal zou moeten gaan, dus mijn vraag is nu of er iemand is die mij misschien wat informatie hierover kan geven.

  Alvast bedankt
  Groetjes,
  Roelinka
   
 15. Vincent&Yvonne

  Vincent&Yvonne New Member

  Lid geworden:
  19 mei 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste allemaal,

  Wij zijn een stel van 23 en 24 jaar (beiden afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool) en op zoek naar een leuke baan in Zuid-Afrika. Beide hebben wij veel internationale ervaring (thailand/bali/dubai/suriname/caribbean) en het lijkt ons leuk om samen een game lodge te runnen. Graag ontvangen wij reacties op vincentroobeek@hotmail.com

  Alvast bedankt!
   
 16. claudia78

  claudia78 New Member

  Lid geworden:
  22 jun 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hoi allemaal,

  Mijn naam is Claudia. Ik ben 31 jaar. Ik ben afgestudeerd als manager toerisme en verkeer en heb daarna de PABO. Ik sta inmiddels alweer een paar jaar voor de klas op een basisschool. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk. Ik vang zwerfdieren op en heb vrijwilligerswerk gedaan voor dierenhulp organisaties in Turkije en Spanje.In 2008 heb ik een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt en verliefd geworden op het land en de mensen.In 2009 ben ik terug gegaan om samen met een ranger, waar ik in 2008 bevriend mee ben geraakt, het noorden van het Krugerpark te bezoeken. Graag zou ik voor langere tijd in Zuid-Afrika willen werken en dan het liefst ergens in de buurt van Hoedspruit zodat mijn vrienden bij het Manyeleti Game reserve af en toe kan bezoeken.
   
 17. claudia78

  claudia78 New Member

  Lid geworden:
  22 jun 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik spreek Nederlands,Engels,Duits,Frans en wat Spaans.Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Mijn email adres is:claudia78@tiscali.nl
   
 18. evelien derekx

  evelien derekx New Member

  Lid geworden:
  27 jun 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hi,

  I'm Evelien, 24years old, graduated as sports teacher. I was volunteering in cape town for about 4 months and i want to go back there for ever. I do have a place to stay, only trying to find a job there.
  I speak english, french and dutch and worked in a restaurant for about 5 years now.
  Thank you for giving me advice.
  Greets
  fflientje@hotmail.com
   
 19. ceruleanskye@hotmail.com

  Lid geworden:
  4 jul 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo allemaal-

  Voor iedereen die zowel Nederlands als Engels spreekt: we zijn op zoek naar mensen om ons team van Customer Service Consultants te versterken. Contracten van minimaal 1 jaar (permanent kan ook geregeld worden). Vlucht naar Kaapstad wordt niet betaald maar er wordt WEL hulp geboden en betaald voor de aanvraag van de benodigde werkvergunning. Normaal gesproken vindt er een interview plaats en eenmaal geaccepteerd is het regelen van een visum een fluitje van een cent.

  Als je interesse hebt, mail me voor meer info op ceruleanskye@hotmail.com, onderwerp werk in Kaapstad.
   
 20. angelique hagens

  angelique hagens New Member

  Lid geworden:
  16 aug 2009
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Hallo allemaal,

  zo als de meeste, ben ik ook in sa geweest, heb daar een maand vrijwilligerswerk gedaan. ik zou ook heel graag terug willen, alleen een betaaalde baan, tja!! erg moeilijk..
  ben verpleegkundige

  iemand een idee??
  groetjes
  angelique
  mijn email adres is: angeliquehagens@hotmail.com
   

Deel Deze Pagina